Pixabay

Астрологичната 2019 година ще бъде управлявана от планетата Меркурий. В древната митология Меркурий се счита за крилатият пратеник на боговете, а в древногръцката се казва Хермес. Той бил най-хитрият, млад, красив и бърз. Ходейки между Олимп и света на хората, той им предавал волята на боговете в различни периоди от живота им, особено когато има големи промени в него. 

Това означава, че през тази година в отношенията ни с противоположния пол ще се опитаме да стигнем до дъното на истината. Меркурий също е млад герой-любовник, който угажда на боговете, но в същото време е на страната на хората. Така че опитайте да не преигравате в двойни игри през 2019 година.
 
Помнете, че най-важното в годината на Меркурий е разумът. Ако го изключите, последствията могат да изиграят лоша шега. А Меркурий обича да се надсмива на глупавите хора.
 
12-те знака на зодиака си имат по една богиня от Древна Гърция. Но е важно да се знае, че във всяка жена се съчетават по няколко богини. Познаването на техните типажи ще помогне на всяка да разбере по-добре себе си и своите взаимоотношения с мъжете през новата година.

Овен
 
Артемида е целенасочена и винаги знае какво иска. И взима своето дори чрез войни. Основното за нея е постоянното усещане за пълна свобода. Артемида не толерира границите и заради свободата си пътува много, спортува, за да реализира вроденото чувство за съперничество.
 
Спори, защото не харесва компромиси и винаги защитава мнението си. В отношенията си с мъжете, Артемида оставя всичките си качества непроменени – тя не допуска прекомерна слабост, Тя не търси брак, а в някои случаи дори го избягва. Привличат я новите приятелства. Мъжът за нея е приятел и съюзник. Те, по правило, имат общи интереси и възгледи за живота, понякога и целите им съвпадат. Интересува се от интелектуално развити мъже, творчески личности и най-вече с многостранни таланти.
 
Известна Артемида – Сара Джесика Паркър.

Телец
 
Афродита е богинята на любовта и красотата. Преследването на емоции не оставя място за дълбоки чувства. Освен това много жени я виждат като съперник и влизат в конфликт. Афродита искрено не ги разбира, защото за нея това не е причина. Тя не се изявява като собственичка на някого, чувството за съперничество ѝ е далечно. Мъжете са силно привлечени от сексуалността на Афродита, но отношенията често са повърхностни. Афродита може да има много връзки и да не ги смята за изневяра. Красота, успех, статус в обществото – това е бонус, а не причина за отношения. Афродита е жена-празник, но се запитайте – бихте ли искали да прекарате живота си с такава като нея?
 
Известна Афродита – Одри Хепбърн.

Близнаци
 
Хеба е богинята на младостта. На Олимп, по време на пировете на боговете, Хеба изпълнявала ролята на виночерпка – наливала амброзия и нектар. Когато Херкулес придобива безсмъртие тя му е дадена за жена. Хеба не иска да носи отговорност за живота си и се стреми да намери някой (обикновено мъж), който да се грижи за нея. В допълнение често просто не знае какво иска и върви след тълпата, без да мисли дали тя се нуждае или не.
 
За да завършите щастието през новата година, трябва да се научите да приемате всички промени в себе си и да се научите да надхвърляте собствената си реалност, да се научите да разбирате чувствата си и чувствата на другите и да поемате отговорност за тях.
 
Известна Хеба – Мерилин Монро.

Рак
 
Деметра е богинята на плодородието. Основната ѝ цел е да се грижи за хората. Изграждайки взаимоотношения с хората, тя се стреми да подкрепя всички. Деметра не се стреми към статут в обществото или независимост, най-важното за нея е създаването на сплотено семейство и близки емоционални отношения. Деметра не избира мъже и рядко се влюбва, третира ги като момчета, които се нуждаят от нейната помощ. 
 
Останалите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase