Pixabay
fallback

Характерът на един човек се определя от най-различни фактори. Освен от възпитанието и средата, в която живее, неговата зодия също има известно влияние.

Има хора, които бързо си пасват с непознати, докато на други им трябва доста време, за да се отпуснат. Ако си паснете с някого, попитайте го каква зодия е. Така ще добиете по-ясна представа с кои знаци имате по-голяма съвместимост.
 
Според древния индиански хороскоп, хората са различни животни. Едни са плахи и неуверени като зайците, а други самовлюбени и безстрашни като лъвовете. Вижте кое сте вие според датата ви на раждане:

Видра (20 януари – 18 февруари)
 
Те са доста странни личности и много често остават неразбрани от околните. Винаги подхождат по нестандартен начин към възложените им задачи, което дразни техните колеги. Видрите имат голямо въображение и гледат света с друго око. Те са проницателни, интуитивни и държат на приятелството.
 
Когато са самотни или наранени, хората, родени под този знак, са много несигурни и безскрупулни. Доста чувствителни са и се нуждаят от някого, който да ги разбира.
 
Вълк (19 февруари – 20 март)
 
Тези хора са доста свободолюбиви, състрадателни и внимателни. Подобно на Вълците, те се стремят към свободата и имат идеал за живота, който се различава от този на останалите. Жадуват за любов и раздават любов на околните. Когато са сред любимите си хора, те са доста щедри. Ако някой влезе в конфликт с Вълците, те стават доста отмъстителни и се държат като единаци.
 
Сокол (21 март – 19 април)
 
Соколите са родени да бъдат лидери. Те гледат винаги трезво на нещата и взимат правилни решения, дори в най-заплетените ситуации. За тях времето е много ценно и никога не го пилеят. Благодарение на своята упоритост, те са доста успешни в екипната работа. Недостатъкът им е, че понякога са надменни.
 
Ако са заобиколени от любящи хора, те поддържат топлината на взаимоотношенията, но ако някой е настроен враждебно към тях, стават доста суетни, груби и нетолерантни.
 
Останалите вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ПроСоТо

преди 5 години

До Ачиндианците разбират много повече,отколкото можеш да си представиш!!!!..Били набутани в резервати....Ти тоя факт за ТЕХЕН "недостатък" ли го смяташ?..-НЕ,това е ПОЗОРА на "бледоликите",които са зверове както към другите,така и към самите себе си..

4

Язе

преди 5 години

Язе съм смок с дисаги. Преди бех смок с бакенбарди.

3

ха

преди 5 години

А къде е втора част?! В tialoto намерих само 1 част :(((((((( Тъъъпоооооооо :(((

fallback