Снимка: pexels

Избирането на коледен подарък за свекървата никога не е лесна задача. Искаме да поднесем изненада, с която да впечатлим, а не да създадем повод за празнични кавги. Ако все още не сте се спрели на идеи за подарък, вижте няколко добри предложения.

Чайник, кафеварка, кафе машина, домакински уреди – Вашата свекърва със сигурност пие ароматен чай или кафе. Помислете за нови, модерни и практични приспособления, с които да си приготвя любимите напитки.

Почивка на минерални бани – Кални бани, спа процедури... Всяка свекърва би се зарадвала на такава грижа за духа и тялото. Подаръкът е особено подходящ, ако тя страда от артрит или има други здравословни проблеми, за които се препоръчват подобни грижи.

Бижута, аксесоари – Всяка жена, без значение на възрастта харесва хубавите бижута и аксесоари. Колие, нови обици, зимни аксесоари, чанта или пък нов портфейл, възможностите са много.

Поставка за цветя – В магазините за домашен уют ще намерите разнообразни поставки за цветя. Към тях не забравяйте да добавите и една нова саксия с цвете.

Ваучер за фризьор, маникюр, козметик – Отново отбелязваме, че за женската красота няма възраст и че всяка една жена трябва да полага грижи за това. Подарете приятни емоции в бюти салона на вашата свекърва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase