Снимка: Pixabay
fallback

Често нашите въображаеми недостатъци в очите на силния пол са очарователни предимства. Смущавате ли се прекалено?

Може би мъжете тайно полудяват, виждайки такава вълнуваща осанка. Притеснявате се от бледите бръчки в ъгъла на очите? В същото време мъжете са готови да продадат душата си само за една ваша усмивка. 

Освен това, всяко несъвършенство има свой специален чар. Астролозите също смятат така и са подредили трите зодии сред дамите, на които по-силния пол не може да устои.
 
Трето място - Везни
 
Една жена от зодия Везни може да замести целия харем на най-взискателния султан. Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и способна да привлече всеки, да бъде гениален спътник и внимателен слушател. Везните могат да поддържат всеки разговор денонощно. Лекотата, с която преминават през живота и постоянният оптимизъм правят тези дами уникални. Те лесно се сприятеляват и са готови във всеки момент да направят комплимент. Винаги изглеждат сладки и сърдечни.
 
Жените, родени под този знак, се отличават както с физическа красотата, така и с интелект. Те имат вроден такт и любов към всичко, което е красиво. Везните обаче са доста критични към себе си - образът им трябва да отговаря на високи стандарти и да бъде коригиран безмилостно, ако е необходимо.
 
Представителките на този знак са изключително женствени и мъжете не могат да стоят безучастни. Понякога обаче това качество им изиграва лоша шега, тъй като в трудна ситуация те стават безпомощни и чакат външна помощ. Плюс е, че те са изкусни в любовта и рядко остават сами. Все пак Венера ги контролира.
 
Второ място - Водолей
 
Тя е малко бавна във всичко, включително в отношенията. Планирате първа среща с жена-Водолей? Да се надявате, че тя ще завърши в леглото е безсмислено, както между другото и втората. 
 
Те имат силен интелект, в живота си се водят от ума, не толкова от интуицията. Те се стремят да достигнат най-високите върхове в кариерата си. Удовлетворените амбиции са много важни за тях. Ако претърпят неуспехи не униват, а се учат от грешките си.
 
Понякога в работата могат да заместят мъжете - не им пречи да се изпробват в ролята на зидар, строител или автомеханик. 
 
Водолеите са рекордьори по заети високи позиции сред жените.
 
Коя зодия заема първо място, четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Гошо клюката

преди 5 години

Тодор я ибба за 13 път и събудиха орталъка. Много я иббе и тя слюнчи качествено с него. Съседа *** за малко тишина. Мене ме изпратиха за пиячка. Събето ме уважи блаженно вчера.

8

Анонимен

преди 5 години

А стрелкините що ги забравихте?

7

Анонимен

преди 5 години

И моята жена ме подлудява, но по един доста различен начин. Идва ми не да я таковам, а да наруша Истанбулската конвенция.

fallback