Снимка: istock
fallback

Често мислим за любовта, взаимоотношенията ни и това каква е тайната на двойките, които имат хармонични връзки. Определено не е това, че нямат проблем, напротив.

Няма двойка без проблеми. Тайната на техните взаимоотношения се дължи на малките неща, с които поддържат страстта във връзката.

Това разбира се е двупосочен процес и без участието и на двамата партньори няма как да се случи. В следващите редове ще прочетете изповедите на няколко жени за това как те успяват да поддържат страстта в любовта.

Правете си срещи

"Ние сме заедно от продължение на 4 години. От време на време правим нещо романтично. Опитваме се веднъж месечно да си организираме среща – вечеря, разходка на плажа или нещо друго. Ние се прегръщаме и редовно правим секс. Всеки ден се целуваме, включително и за добро утро и довиждане. Спим голи и това ни кара да чувстваме истинска интимност".

Покажете на партньора си колко ви е грижа

"Никога не преставаме да показваме любовта си един към друг. Заедно сме повече от 13 години и все още се държим за ръце, искаме да бъдем заедно и да покажем нашата любов".

Продължавайте да казвате: "Обичам те!"

"Ние сме заедно от 12 години и никога не сме били романтични в традиционния смисъл на думата. Целуваме се страстно по време на любовната игра, прегръщаме се много и често казваме, че се обичаме един друг. Вечер когато се приберем у дома се посрещаме с целувка, като и така заспиваме".

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Габрово

преди 5 години

До ЗаглавиеКажи, бе, ниско кръвен, вързали са ти уреда за измерване на кръвното сутринта, за да не припаднеш от поредната хистерия и ти си въобрази, че ти правят садо-мазо.

6

Габрово

преди 5 години

Фасково, много сте ***

5

Анонимен

преди 5 години

Някакъв тука е ментално увреден се прави на жена. Горския отгледан на яйца чака му е и пила мозъка.

fallback