Снимка: istock

Всеки от нас е преминал не през една или две любовни раздели. Те винаги са разочароващи, болезнени, продължителни. Преодоляването накрая на една връзка се изживява различно от всеки от нас.

Американската журналистка и авторка на книги за любовните взаимоотношения между мъжа и жената Tamsen Fadal също преминава през болезнен развод, след който е трябвало да намери нов смисъл на живота си.

Вижте няколко много важни неща, които трябва да знаете за края на връзките. Осъзнайте ги, за да продължите свободни напред.

Нищо страшно няма да се случи

В началото на всяка раздяла, съжаляваме себе си, страдаме, връщаме се към времето, в което сме били заедно с бившия/бившата, разказваме отново и отново всичко на своите приятели. Нощите ни по-често са безсънни, понякога губим и апетит, но идва онзи момент, в който продължаваме напред.

Tamsen смята, че първите 90 дни след раздялата с някого са най-тежки. Те са „режимът на оцеляване“. Тя препоръчва да не се взимат прибързани решения, да се отървете от нещата, които ви нараняват и да обърнете внимание на външния вид и здравето си.

Знаете много малко за себе си

В една връзка, хората правят толкова много компромиси със себе си в името на партньора, че забравят това, което наистина искат и кои са те всъщност.
Времето след раздялата е това време, в което да започнете да правите онези неща, които ви харесват. Сега важният сте вие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 месеца

Празнуваш,че си се отървава от този негодни! И се ориентираш към разумния мъж! Щом се е докарал до там една жена да го разлюби не е достоен за нея! Дерта си е негов!!! "Ум" патки пасе! Някои мъже страдат от малумие.
Попитали Буда, как се спасява от топлината на озаряващото слънце в днешния ден. А той отговорил:
" Какво ще кажеш да скочиш в горещия огън.!"
С нея "уж" ти е зле, без нея си още по-зле!
Всеки си пати от акъла, кой да го мисли!!!

9

миро

преди 6 месеца

В БГ морала е толкова надолу, че жените още преди да започнат да грешат не си знаят бройката и километража.

8

Анонимен

преди 6 месеца

и е в състояние да изяде всички гъби от непоносимост към него.