Снимка: Pexels
fallback

Светлите, свежите и ярки цветове са любими на много хора и дори им повдигат настроението. Има обаче някои, които предпочитат цвета на мрака и нощта - черното. С него винаги сте стилни и елегантни, но някои личности го обичат, защото съвпада с цвета на душата им. Черното е и цветът на мистериите, жестокостта, тъмните емоции, загадките. Ето и кои са зодиите, които най-много обичат да носят черно.

Скорпион
 
Този знак е управляван от Плутон. В римската митология Плутон е бог на подземния свят, на мъртвите, тъмнината - не е изненада, че черното е любимо на скорпионите. Тези знаци винаги търсят истинското значение на нещата, ровят се в дълбокото, за да разгадаят мистериите, потапят се в мрака. Други може да гледат нещата само на повърхността, но не и скорпионите. Те искат да разберат каква е истината, дори да е страшна. За тях не важат забрани. Харесват готик стила и могат да обичат неща и хора, които никой друг не обича.
 
Стрелец
 
Стрелецът е един от философите на зодиака. Той също търси изконната истина, иска да научи колкото се може повече, да обогатява знанието си. Много често стрелецът е най-мъдрият, проницателен човек в стаята и обича да задълбава в нещата. Затова черното много му отива. Тези зодии са весели и жизнени, рядко ще ги видите мрачни. Обожават приключенията, но тъй като нарушават правила, трупат много различен опит, светлите и по-нежни цветове не им пасват толкова, те са буйни и самостоятелни. Не им пука какво мислят другите, правят всичко по своя преценка.
 
Останалите зодии, които виждаме най-често в черно - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До 1 и 2

преди 5 години

Козичка смотана?

7

Анонимен

преди 5 години

Свраките не са черни.

6

Анонимен

преди 5 години

Масово облечените в черно приличат на свраки или врани.

fallback