Снимка: istock

Всяка жена търси в партньора до себе си онзи мъж, който да я кара да се чувства обичана, сигурна, повече жена. Започвайки нови любовни взаимоотношения и опитвайки се да опознаем половинката си, не забелязваме някои предупредителни знаци, които ни показват, че мъжът срещу нас е несигурен в себе си.

Несигурен не в емоциите, които изпитва към вас, а към собствената си личност. Това в даден момент може да се окаже проблем за любовта ви. Как?

Няма живот извън отношенията ви

За него вашата връзка е всичко след края на работния ден. Няма хобита, занимания, време за себе си, срещи с приятели. Всичко това оказва някакъв натиск върху връзката ви, а неговото чувство за самооценка е свързано с това, че двамата сте все заедно.

Продължава да ви разпитва за предишната ви връзка

Когато един мъж е несигурен, липсва му самочувствие във връзката, той често ще се връща към предишните ви връзки. Запазили ли сте приятни взаимоотношения с бившия? Не се съмнявайте, че сегашният ви несигурен партньор, рано или късно ще започне да ви връща в миналото, да поставя под съмнение реалността на вашите чувства. Трудно ще ви се доверява.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase