Снимка: pixabay
fallback

Интимността е съвкупност от неща, които не включват само сексуална и физическа близост. Тя би могла да се прояви в различни форми.

Интимността е изключително важна за формирането на една стабилна любовна връзка. Връзката, която е лишена от интимност се гради предимно на секс и обикновено не продължава дълго.

Сексът е вълнуващ за определен период от време и ако искате да запазите тази тръпка и вълнението един от друг е важно да изградите интимност помежду си. Ето няколко добри идеи.

Погледнете дълбоко в очите на другия

Очите са прозорец към душата и колкото и клиширано да звучи, то е самата истина. Помислете колко е вълнуващо да се взирате дълбоко в очите на любимия човек. Сякаш може да надникнете в най-дълбоката част на душата му. Нивото на интимност между двама души, чиито погледи се срещат страстно е неизмерима. Това е различен вид близост в сравнение с това на физическо докосване.

Да спите в едно легло или просто да си лежите без да правите секс

Не е нужно да правите секс, за да сте интимни, нали? Да спиш в едно легло с любимия човек, може да помогне за повишаване на чувството на комфорт и сигурност помежду ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

Срането. То е най-интимното нещо. Друго като него няма, кой каквото и да обяснява.

7

Гoшу

преди 5 години

Така е, вярна е статията. Но тези неща се случват само със двойки, които са много влюбени един в друг или с момиче, което предлага GFE, но те в България се броят на пръстите на едната ми ръка. Аз за щастие попаднах на такава и сега сме големи приятели с нея. А всъщност като се замисля, тя може и да не предлага GFE, а просто да и е кеф с мен и затова така да се държи :)

6

Минко 47г ерген

преди 5 години

Най имтимния момент е между мен и Мара Шепова!От години сме имтимни с нея и всичко е точно!

fallback