Снимка: pixabay

Ерогенните зони са онези точки в тялото, които събуждат невероятна страст в нас, дори и само при най-лек допир. Има много подобни възбуждащи местенца по нашето тяло, като гърдите, дупето, корема са сред най-известните зони, без които почти е невъзможно да се случи любовната игра.

Но съществуват и не толкова популярни ерогенни точки, които са също така наситени с нервни окончания и могат да доставят върховно удоволствие, стига да им отделите достатъчно внимание.

Ето 5 от тях.

Крака и глезени

Да, всички сме чували за фетиша към женски крака, но всъщност причината те да се водят за ерогенна зона е много прозаична. Краката са тази част, която натоварваме през деня най-много, особено дамите, които носят обувки с висок ток.

И обърнем ли им специално внимание чрез един нежен и чувствен масаж, те могат да отключат невероятен прилив на страст. Така че не ги подценявайте като съществена част от интимните ви преживявания, а ги включвайте в любовната игра.

Вътрешната страна на бедрата

Тази зона много често бива пропускана, тъй като е близо до интимната област. Но там се намират безброй много нервни окончания, които много рядко биват докосвани през деня. А ако ги включите в любовната игра, могат да отключат страстта във вас, сякаш сте натиснали вълшебно копче.

За да се уверите колко сексуален заряд носи тази зона, може да опитате сами, докосвайки се нежно по вътрешната част на бедрата и ще усетите невероятната възбуда. А тя е още по-силна, когато докосването идва от страна на партньора ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар