Pixabay
fallback

Има хора, които обичат, без да очакват обич в замяна. Които дават от себе си, без да чакат даденото да им бъде върнато под някаква форма или по някакъв начин. Тези хора не само са много скромни, но и наистина са добри, състрадателни и абсолютно безкористни. Има няколко зодии в зодиака, представителите на които, често са по-самоотвержени от другите. 

Ето и кои са те:
 
1. Риби
 
Да, Рибите са първи в списъка, когато става въпрос за безкористност. Те са готови да помагат на другите, дори и за собствена сметка. Думата "Не" не съществува в техния речник. Помолете за помощ човек от тази зодия и ще я получите незабавно. Рибите не искат никакво признание или възнаграждение за помощта, която са предложили.
 
2. Рак
 
Чувствителният Рак винаги се опитва да реши проблемите на другите. Той няма да има и миг спокойствие, ако негов близък човек е в беда. Хората от този знам мечтаят за благополучието на близките си. Те обичат безкористно и като цяло техният приоритет номер едно в живота им е да се грижат за другите, а не толкова за себе си.
 
3. Козирог
 
Практичният Козирог е човек, на когото можете да разчитате. Той е готов да помогне винаги, ако ситуацията се простира според възможностите му. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Харолд Шипман - британския лекар, заподозрян за смъртта на над 250 пациенти е козирог - 14/01. Ако искате и други примери, но в случая Андрей Чикатило не става, защото е везни.

12

ТКЗС

преди 5 години

За мъжете риби е вярно 100%. За жените риби нямам мнение, защото нямам такива в обкръжението си. Имах няколко познати раци жени. За тях може също да се каже, че е вярно. За мъж рак имам по-скоро отрицателни впечатления. Помагат, но и го правят, за да извлекат някаква изгода. Мъж козирог го почерпи или му обещай и ще се раздаде. Жените от тази зодия са подли и коварни (то коя не е). Не търсете безкористност при тях, защото едва ли ще я намерите!

11

нема лошо

преди 5 години

глупости нищо не познахте

fallback