Снимка: Pexels
fallback

Овен 

Овните постоянно проверяват как се чувствате и питат дали сте добре. Така показват своята подкрепа и загриженост. Не са от хората, които ще прекъснат контакт или няма да се чуват с вас няколко седмици. Те поддържат връзка постоянно. Може и да не ви звънят и търсят всеки ден, но ще го правят често, особено като знаят, че имате проблеми.
 
Близнаци
 
Близнаците умеят да помагат, когато другите около тях не могат да си съберат мислите и да осъзнаят проблема си. Тези зодиакални знаци знаят точно какви въпроси да зададат и как да ви предразположат да говорите за тревогите си. Когато осъзнаете каква е ситуацията, близнаците са и тези, които измислят възможни решения. 
 
Риби
 
Тъй като рибите са много интуитивни, те сякаш веднага разбират какво ви има, от какъв тип подкрепа се нуждаете, и по кое време да ви помогнат. Много са грижовни. Ако се нуждаете от съвет или рамо да поплачете, рибите веднага идват на помощ. И ще се отнесат към вас с много разбиране и любов. Ако един път сте пробили път към сърцето на тези знаци, те никога няма да ви предадат и изоставят.
 
Останалите знаци, които винаги ще са до вас - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Ф

преди 5 години

То за това само по външен вид работите не е добре да се случват. Човека е айсберг. И е напълно разбираемо да се откажеш ако процеса на опознаване тепърва започва. Хубаво е да си искрен и да не оставяш човека с лоши мисли, съмнения и догатки.

29

Анонимен

преди 5 години

Никога не споделяйте лични неща с Девите! Ще ви разнесат из целия свят. Те не намират решения на проблемите, няма да ви помогнат, те просто ще прехвърлят проблема върху дру или върху вас и ще избягат.КОЙ ГИ ПИШЕ ТИЯ СТАТИИ, БЕ!?Няма нито дума истина.

28

Анонимен

преди 5 години

Как можахте да напишете, че Овенът и Близнаците нямало да ви изоставят в тежък момент??? Това са зодиите, на които изобщо не трябва да се разчита.

fallback