Pixabay
fallback

Има хора, които се чувстват удобно с това да изразяват свободно емоциите си и такива, които предпочитат да крият как се чувстват. Някои от зодиакалните знаци имат проблем с това да показват чувствата си и дори често се опитват да ги пренебрегнат, което пък може да доведе до лоши последици. Представителите на някои зодии се опитват да спотаят емоциите си, тъй като смятат, че ако ги покажат ще изглеждат по-уязвими и безсилни в очите на другите. 

Има моменти, когато е много важно да контролираме емоциите ви, но и други, когато е много по-правилно да ги изразим ясно и директно.
 
Ето и кои са 7-те зодии, които не се чувстват комфортно да показват емоциите си:
 
Дева
 
Девите обичат да са сами, когато са тъжни или разстроени. Те стават още по-раздразнителни и разочаровани, когато другите се опитват да им помогнат. Дори само опитът на някой да ги развесели, може да предизвика гнева на Девите. Те имат нужда сами да обмислят ситуацията и с течение на времето да се справят с емоциите си.
 
Везни
 
Везните не се справят умело с твърде силните си отрицателни емоции. Вместо да се изправят пред грозната истина, те си заравят главата в земята като щраус и се държат така, сякаш всичко си е наред. Те се усмихват в болката си и потискат тъгата си. Ако се окаже, че емоционалният товар е твърде тежък за плещите им, те буквално могат да експлодират.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Аз

преди 5 години

Мацката от снимката ми харесва много добре.

5

и аз като .... обаче

преди 5 години

За добро или за лошо не всички знаят какво виждат, или не вярват на очите си.

4

не познахте

преди 5 години

не преставате да лъжете

fallback