Pixabay

Като повечето съвременни хора, ако не сте обвързани, вероятно сте опитвали да си намерите половинка онлайн. Постоянно изникват сайтове и приложения, които уж улесняват плановете ви в тази посока, но на практика се получава обратното.

 
Да срещнеш подходящ човек в нета си е като да търсиш игла в купа сено. Но преди да се откажете след поредното разочарование, може би трябва да се замислите дали не бъркате вие някъде. Направете поне още един опит преди да теглите черта и вземете предвид следното. Може пък този път да ви се получи!
 
Изкуството да комуникираш онлайн
 
Първото правило, когато „срещнете“ някого онлайн е да се постараете да отговаряте максимално бързо на съобщенията му. Ако се бавите часове след всяка негова реплика, диалогът ще бъде доста труден и непоследователен и няма как да се опознаете, а и някоя от страните вероятно бързо ще загуби интерес. И все пак проявете търпение. Ако той се забави с някой от отговорите бе го притискайте със серия въпроси, което само ще го изнерви и ще се покажете като нетърпелива и досадна.
 
Правилното време да си размените телефоните
 
Много хора приемат за отчаяние припряността на отсрещната страна да им вземе номера. Преди да се чуете по телефона, по-добре се опознайте малко по-добре. Когато се почувствате комфортно в чата, тогава си дайте номера. Размяната на телефонни номера не е обвързана с конкретен период, а по-скоро с нивото на спокойствие и непринуденост в комуникацията. С някои хора може да се получи след ден интензивен чат, с други след седмица, с трети не се получава изобщо.
 
Още съвети четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase