Снимка: Reuters
fallback

Знакът на зодия Стрелец се отличава от всички останали в зодиака, тъй като е знак на крайностите.

Решителен, добър слушател и приятел, познанството със Стрелец може да бъде вълнуващо и полезно. Що се отнася до любовта и това с кои зодии може да създаде наистина хубава връзка, вижте в следващите редове.

Стрелец и Близнаци

Двата зодиакални знака добре разбират своите необходимости. При връзката между Стрелец и Близнаци, много рядко може да се стигне до лъжи и водене на паралелни връзки. Стрелецът не може да вирее в лъжовни взаимоотношения.

От друга страна Близнаците са добри в лъжите, но съберат ли се със Стрелец, ще си поиграят на доверие, докато не изградят взаимно уважение.

С времето успяват да развият толкова много емоции помежду си, че понякога им е трудно да се справят с тях. Стрелецът може да открие нов смисъл в живота, а Близнаците връзка, която никога не са имали възможности да преживят.

Това наистина може да бъде очарователна любовна история, само ако те не избягат от цялата тази емоция. Въпреки че сексът не е водещ за тях в една връзка, защото търсят своята духовна половинка, той все пак е изпълнен с приятни моменти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Моя приятелка имаше един такъв стрелец. Той с нея на следва дена с друга не си вдига телефона. Много я лъжеш беше много по таен и много и изневеряваше.Разделиха се тя се омъжи и го забрави. Той така пожела. А сега тя е с друг къде.., къде по стабилен Мъж. Много и угажда къде ли не я води спа, море басейни много я глези. Каквото пожелае го прави за нея. Готин уважителен мъж.

6

Анонимен

преди 5 години

Стрелец и Везни?!Везните трябва да се смахнали или въобще да не им пука за Стрелеца, за да съществуват близо до дебелокожието, дебелашкия хумор и тоталната липса на такт на Огнения перко - критикар.

5

Анонимен

преди 5 години

До 3Защото не си усетила изневерите му....тези от тази зодия са най-големите скитачи......Няма по-шавръкливи от тях. Не мога да повярвам за 15-те години заедно.....тези и 5 не могат да изкарат с 1 човек ако не забършат на година поне по 3-4 бройки.

fallback