Снимка: Reuters

Често разглеждат Близнаците като зодия с раздвоена личност. Причините и признаците за това са много. Те са част и от тяхната тъмна природа, неразгадаема за околните.

Мнозина смятат, че понякога Близнаците могат да са забавни и весели хора, които обаче след кратко превключване стават раздразнителни, презрителни и пренебрежителни.

Управляващата планета на Близнаците е Меркурий. Той е тайнствен и неразбираем. Такива са и подвластните на тази планета. Те са ориентирани към приключения. Скуката ги убива.

Близнаците са едни от най-добрите комуникатори в зодиака, забавни, интелигентни и обаятелни личности, които обаче имат и своите много, много тъмни черти. Кои са те?

1. Те са саркастични

Иронията в думите на Близнаците отстрани е забавна и може да накара всеки да се засмее, но в повечето случаи обижда дълбоко най-близките им хора. Дори в най-сериозните ситуации Близнаците са склонни да иронизират и да проявяват остроумие, където не му е мястото. Сарказмът им може да е наистина досаден и кара хората да избягват да търсят съвет от тях.

2. Те са импулсивни

Близнаците са въздушен знак и не искат да бъдат връзвани и оковавани във вериги и правила. В резултат на това те се стремят към неангажираност в отношенията си. Обичат да са самостоятелни и искат да живеят живота си така, както смятат за добре. Поради тази причина не са подходящи за семейство.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase