Pixabay
fallback

Здравата връзка между двама души се гради с години, а може да бъде разрушена за секунди. Отношенията между партньорите няма как винаги да са идеални, все ще се намери нещо, което да разруши спокойствието на мъжа и жената, но те трябва да съумеят да се справят с трудностите и не обръщат внимание на незначителните неща.  

Ако се чудите дали може да разчитате на човека до вас, ако не знаете кога ще се прибере той и се съмнявате, че ви лъже, по-добре да поговорите с него и изясните до къде искате да стигнете заедно. 
 
Има няколко признака в поведението на партньора, по които може да познаете дали той все още ви обича и държи на вас. Те важат както за жени, така и за мъже. 
 
По-малко разговори
 
В началото гаджетата са неразделни. Те прекарват часове в разговори, но когато чувствата на единия охладнеят, той започва да се държи по-дръпнато. Ако половинката ви се прибере и си легне по-рано, започне да слуша музика или прави нещо друго, за да може да не общува с вас, то това е знак, че не ви обича. Причината за мълчанието може да е, че си има друг/друга, че ви се сърди или просто обмисля да се разделите, но не знае как да ви го каже. 

Разсеяност
 
Липсата на концентрация е знак, че гаджето ви мисли за някой друг или има нещо, което го тревожи за вашата връзка. 

Още признаци ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 5 години

95% от жените не стават за сериозна връзка!Изтръшкат 25-30 клона до 25 годишна възраст и после "Ами няма свестни мъже!"Ами как да има, никой не иска *** вкъщи!Уж с големи претенции, а онова между краката си го дават за една водка!С евтини хора семейство не се гради!

15

Анонимен

преди 5 години

Не я кефиш не те обича вече примиряваш се и си намираш друга.

14

Анонимен

преди 5 години

До 12Типичния актьор за пред хората го играе мъж влюбен уважителен. Той я направил като Елена Рудолф едвам си носи рогата. И тя не спира очевидно да си има друг мъж различен от него, но се правят на влюбените. И да демонстрират доброто си "уж" семейство.

fallback