Pixabay

Всеки знак има характерни и специфични черти, които влизат в конфликт с друг от зодиака. Какво показват картите на звездите и техните планети за тези отношения? Вижте кои зодии са в постоянен конфликт, според астролозите на Elle, както и примерите сред звездите.

Овен
 
Огненият характер на Овена е най-безкомпромисният сред всички в зодиака. Неслучайно зад този знак стои Марс. Според статистиката, най-враждебните отношения на представителите на тази зодия са с Телец, Везни и Стрелец. В първите два случая Марс влиза в опозиционно отношение с управляващата планета на Телец и Везни – Венера. Представителите на тези две зодии леко завиждат на способността на Овните да постигнат целите си лесно. Един от ярките примери на конфронтация са Виктория Бекъм (Овен) и Наоми Кембъл (Телец). Звездите се скараха преди години, когато супермоделът си позволи да критикува дизайнерката. Продължителният конфликт между Джордж Клуни (Телец) и Ръсел Кроу (Овен) също потвърждава тази теория.
 
Телец
 
Естетите от тази зодия се стремят към комфорт във всички области на живота си, защото основното за тях е да се наслаждават и да сведат до минимум всички неудобства. Затова са на нож със Скорпионите, които могат да ги раздразнят във всеки един момент с тяхната склонност към фатализъм. Ярък пример са отношенията между Джордж Клуни (Телец) и Леонардо ди Каприо (Скорпион). Говори се, че враждата между двете звезди е от дълги години и започва в момент, когато Ди Каприо реши да „свали“ Клуни от позицията на „Крал на Холивуд“.
 
Близнаци
 
Близнаците се отличават като интелектуалци и винаги привличат вниманието, защото Меркурий отговаря за тях – планетата на комуникацията и новите знания. С тези хора винаги има теми за разговор. Но понякога Близнаците изглеждат арогантни, защото разчитат на силата на своя ум и талант. И не пропускат да го демонстрират и налагат. Това често докосва чувствителните струни на Скорпионите, което води до продължителни конфликти. Именно поради тази причина се появиха кавги между Никол Кидман (Близнаци) и Джулия Робъртс (Скорпион). Двете не се понасяха на снимачната площадка на филма „Тайната е в техните очи“. Австралийската звезда непрекъснато закъснявала за снимките, не се придържала към сценария и давала съвети на целия филмов екип.
 
Рак
 
Знакът е под контрола на Луната, която дава на представителите на тази зодия чувствителност, привързаност към семейството и силна интуиция. 
 
Oще за конфликтните зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase