Снимка: unsplash

Да имаш близка добра приятелка е най-страхотното нещо на света. Приятелките, особено от детинство, са невероятно ценни, защото понякога те са повече от сестри. Но в други случаи могат да се окажат толкова лъжливи, че фалшивото им приятелство да ни ощети морално и емоционално повече, отколкото сме предполагали.

Почти всяка жена се нуждае от приятелка, с която да споделя, с която да се смее, да плаче, от която да търси съвет. Искреното приятелство трябва да отговаря на тези и още много други важни компоненти, съставляващи емоционалната връзка между приятелки.

Често се лъжем в искреността на другия човек, за съжаление. Има някои скрити, подмолни червени флагове, които в определени ситуации сякаш се вдигат, за да ни предупредят, че приятелката ни има задни мисли спрямо нас.

Тя винаги добавя "но"

Хубаво е да получавате откровеното мнение на приятелката ви и да знаете, че не ви лъже, особено като търсите съвет. Лошо е обаче, когато във всичко което правите, казвате, носите, тя открива нещо нередно и ви критикува. Това е сигнал, че вероятно ви завижда и се опитва да принизи вашите успехи, външния ви вид, интересите ви.

Никога не ви кани да излезете

Замислете се колко пъти тя ви е потърсила с предложение да изпиете едно кафе, да се разходите в парка или да посетите някакво събитие. Ако винаги вие сте инициаторът на срещите ви, нещо в отношенията ви куца и то определено не е от ваша страна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase