Снимка: unsplash
fallback

Да имаш близка добра приятелка е най-страхотното нещо на света. Приятелките, особено от детинство, са невероятно ценни, защото понякога те са повече от сестри. Но в други случаи могат да се окажат толкова лъжливи, че фалшивото им приятелство да ни ощети морално и емоционално повече, отколкото сме предполагали.

Почти всяка жена се нуждае от приятелка, с която да споделя, с която да се смее, да плаче, от която да търси съвет. Искреното приятелство трябва да отговаря на тези и още много други важни компоненти, съставляващи емоционалната връзка между приятелки.

Често се лъжем в искреността на другия човек, за съжаление. Има някои скрити, подмолни червени флагове, които в определени ситуации сякаш се вдигат, за да ни предупредят, че приятелката ни има задни мисли спрямо нас.

Тя винаги добавя "но"

Хубаво е да получавате откровеното мнение на приятелката ви и да знаете, че не ви лъже, особено като търсите съвет. Лошо е обаче, когато във всичко което правите, казвате, носите, тя открива нещо нередно и ви критикува. Това е сигнал, че вероятно ви завижда и се опитва да принизи вашите успехи, външния ви вид, интересите ви.

Никога не ви кани да излезете

Замислете се колко пъти тя ви е потърсила с предложение да изпиете едно кафе, да се разходите в парка или да посетите някакво събитие. Ако винаги вие сте инициаторът на срещите ви, нещо в отношенията ви куца и то определено не е от ваша страна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 5 години

Най-добрата приятелка може да се окаже възможно най-ценния човек в живота. Но монетата винаги има две страни - както имаш най-ценното в живота, така всичко се разрушава и оставаш САМ. Затова хора - опитайте се поне за момент да промените гледните си точки и да преглътнете егото си, защото в днешно време човещината се губи къс по къс всеки ден и хората изпитват все по-голяма празнота. Ако имате някой, който ви обича независимо дали е най-добра приятелка, гадже, родител, дете - ЦЕНЕТЕ ГО!

36

нормални сме

преди 5 години

правят се на приятели да изкопчат информация срещу себе си

35

С

преди 5 години

До АнонименБраво за хубавото стихотворение, нека има повече такива хора..Не обичаме да оставаме сами,от страх, или нужда... искаме до нас човек, нали ?къде е златната среда,между приятелство и интереси, и без да си причиняваме вреда,всеки за себе си трябва да знае,и да цени доброто, без да нехае.Идеалите са вече различни,случаите на помощ дори единични.Но от всеки зависи начинът по който ще живее,и какво ще създаде без щастието да пропилее..

fallback