Снимка: Reuters

Женското тяло е великолепие, създадено от природата. В различните епохи стандартът за неговата красота се е различавал много. Но независимо от изискванията за хубост на времето, мъжете винаги са били и ще бъдат привлечени силно към 7 части на женското тяло. Вижте кои са.

Косата ви

Косата е едно от първите неща, към които повечето мъже биват привлечени. Това как я носите, как я отмятате, може да разкрие много за вас като жена. Косата ви може да бъде вашето тайно оръжие, с което да флиртувате, да покажете своята женствена същност.

Очите ви

Има причина да казват за очите, че са прозорец към душата на човека. Погледът ви може да разкаже много на един мъж как се чувствате, дали имате интерес към него. С думи винаги може да излъжете, с очи – никога.

Вашите бедра

Мъжете ги харесват и те ги карат да се чувстват абсолютно луди. Ето защо не се страхувайте да подчертавате тяхната красота с подходящо облекло, в което сте привлекателна, но не изглеждате вулгарно. За да разкриете красотата на бедрата си е важно и как се движите. Събудете жената в себе си и нека всяко ваше движение показва красивата ви осанка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase