Снимка: outnow.ch

С всеки нов партньор сексът е различно вълнуващ или пък не? Независимо дали става въпрос за детайлна любовна игра, секс ролеви игри, чувствено отношение, насладата от секса е много по-голяма, когато партньорите са влюбени. Има не само физическо привличане, но до голяма степен доминират нашите емоции. Какво още прави сексуалните контакти толкова специални?

Контактът с очите укрепва опита

Когато правите секс в мисионерската поза, погледите ви нормално се срещат и това ви харесва, не се чувствате неудобно. Напротив, това само увеличава удоволствието и се превръща в синоним на романтика. Усещането, което изпитвате гледайки се с партньора по време на секс е различно, когато сте влюбени и когато е просто секс.

Знаете точно какво искате

Когато сме влюбени и емоциите ни са споделени ние ставаме по-смели в това да разучим собственото си тяло, това на половинката ни, да преоткрием взаимно сексуалността си. Срамът да говорим за най-интимните си желания, сякаш е изчезнал. Проявяваме повече любопитство към това какво кара другия да се чувства добре в леглото.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase