Снимка: outnow.ch
fallback

Понякога любовта лъже. Или може би ние сами се залъгваме, като придаваме на връзката си повече романтика и отдаденост, отколкото реално тя съдържа.

Често не си даваме сметка, че сме влюбени в грешния човек – човек, който не ни заслужава, който не ни цени и не е благодарен за предаността и любовта.

Ако усещате, че нещо с връзката ви не е наред, но не сте сигурни, вижте някои скрити признаци, че сте влюбени в грешния човек.

Ругае ви публично

При някои двойки това се случва отначало на шега, но в последствие контролът може да бъде изгубен. Ако партньорът ви не иска да отговаря на въпросите ви или да изпълни молбите, които му отправяте, а вместо това ви обижда или ви ругае, определено е лош знак.

Липсата на уважение във връзката е един от най-големите проблеми, които я разрушават.

Кара ви да чакате

Ако бяхте с правилния човек, той нямаше да ви кара да чакате, независимо за какво става дума. Той щеше да се опитва да е до вас във всеки възможен случай, да прекарва време с вас, да очаква с нетърпение да ви види. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 5 години

Всичко в така мн без едно!аз не му изневерявам ама той на мене винаги!!грешния човек е !!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Ако мацката е в друга връзка той става още по-голям звяр до пълното унищожение на връзката и с когото и да било. И така си я тероризира във времето.

14

Анонимен

преди 5 години

Но ако не го отразява тя провокира в него още по голям садизъм и той е способен да стигне до крайности. Като си въобразява че има нещо, между тях. Има такива мъже живеят си в своята реалност, но нищо общо с действителната. Вярват си че тази цена е била с него и е време за наказание. Започва да и налага странно методи за наказание за да се научи на послушание. Когато разбере че всъщност не го отразява не го харесва не е обичан желан той става още по садистичен към нея. Не го приема.

fallback