Pixabay
Случвало ли ви се е да излизате с някого в продължение на години и изведнъж всичко да свърши. Задавали ли сте си въпроса как ще продължите живота си без него? Мислили ли сте какво трябва да направите, ако го срещнете? Чудите ли се може ли да му се обаждате след раздялата или е по-добре да спрете всякаква комуникация с него? Трудно е да намерите правилните отговори.
 
Времето лекува и понякога поддържането на приятелски отношения след края на връзката е невъзможно. Трудно е да смените статуса си от „обвързан“ на „необвързан“. Някои двойки се разделят без излишен драматизъм и не им пречи, че продължават да се движат в една и съща компания. Но за други мисълта, че ще се засекат на едно и също място, ги побърква.
 
Ето четири зодии, за които приятелството с бившите е нещо нормално:
 
Близнаци
 
Те са страхотни комуникатори и по принцип си избират половинки, които обичат да говорят на различни теми. Смята се, че в тях „живеят“ две личности. Докато едната може да се сърди след раздялата, другата със сигурност няма да има против да пише есемеси, да чати в социалните мрежи и да излиза на кафе с бившето гадже.
 
Близнаците обичат разнообразието и новите предизвикателства. В сравнение с други знаци от зодиака, те свикват по-лесно след раздяла и могат да поддържат дългогодишно приятелство с бившите.
 
Рак
 
Представителите на този знак обичат сериозните връзки и търсят човек, с който да прекарат цял живот. Ако излязат на среща с някого, това означава, че той е много специален. Раците се привързват бързо към хората и връзката им с бившите остава силна дори и след раздялата.
 
Още зодии, които поддържат връзка с бившите, може да намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase