Снимка: Pixabay
fallback

Съпругът/съпругата ви напоследък или от дълго време се е превърнал/а в съквартирант. Съжителствате така? Не са малко двойките, които неглижират дори малките проблеми в брака. Те са като камъчета, които в даден момент преобръщат каруцата.

Не са малко и тези партньори, които намират за срамно семейното консултиране.

Нуждае ли се вашият брак от съветите на специалист, вижте в следващите редове.

Едва разговаряте

Липсата на комуникация е един от основните недостатъци, които бракът ви има? Не сте склонни да говорите и споделяте вашите идеи, мисли и преживявания с вашия/вашата съпруг/а? Това е знак, че е добре да посетите брачен консултант, който да ви помогне да намерите и да започнете да следвате нови ефективни начини за подобряване на взаимодействието с партньора ви.

Постоянно спорите

Ако аргументите с отрицателен тон се превърнат в ежедневие за вас, това със сигурност ще развали отношенията ви. Ако при спорове единият се чувства незабелязан, неразбран, съден, по-малко сигурен в себе си или споровете завършват с емоционално насилие, семейното консултиране ще ви помогне да разберете гледната точка на другия, както и той вашата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 5 години

В момента, в който започне брака ви да се нуждае от семеен терапевт, вие се нуждаете от съдия, който да подпише развода.

8

Анонимен

преди 5 години

Точно така. Когато нещо не върви, то не върви и не си струва да бъде кърпено! Защо да го кърпиш? В името на децата? Ами, че те децата да не са слепи. Ще живея аз цял живот без обич и нежност и ще бъда навикван като псе от някакво подивяло животно от женски пол, щото видиш ли децата и ще ме манипулира с тях. Айде, чантата на рамото, вземай си гащите и при *** да ме кълнете зад гърба. Жени - бол, мъже -също. Само да не се окаже, че искаш да се събираме после...Както в моя случай се оказа. :)

7

Анонимен

преди 5 години

А може просто да не сте един за друг, защо да кърпите връзка, която очевидно не върви, като някъде може да има някой по-подходящ?

fallback