Снимка: /outnow.ch
fallback

Не само жените имат изисквания към партньорите си. Вярно е, че в много случаи отстрани изглежда сякаш нежната половина на човечеството е далеч по-претенциозна от силната, но това не означава, че и мъжете нямат своите предпочитания. Те просто са различни.

Ако смятате, че мъжете са просто устроени същества, водени предимно от нагона и тестостерона, лъжете се. Те също имат нужда от определени неща във връзката.

Кои са те?

Възможност за преследване

Мъжете са създадени да преследват жените. Това им доставя удоволствие, разпалва страстта и желанието да бъдат с определена жена. Това не означава, че губят това желание след като започнат връзка, напротив. Имайте го предвид и не позволявайте на мъжа си да изгуби интерес. Не демонстрирайте пълно отдаване, защото така той ще изгуби усещането за мъжко преследване.

Уважение

Всеки мъж се нуждае от респект. Мъжкото его е устроено по такъв начин, че функционира най-пълно в обстановка на уважение към всичко, което е и с което се занимава. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Стамен

преди 5 години

Само номер 3 бих казал, че е написал нещо смислено и вярно,но аз веднъж бих искал да видя авторката Михаела какво мисли за статията. Peace \ /

14

До младен

преди 5 години

Правилно пич! Жена не се гони! Тръгнеш ли да я гониш - или ти бяга и ще те изреже, или ще стане накрая, но веднага ти е стъпила на врата. А ти нали не искаш да си роб на неква пикла? Куче на каишка? Тц. За тва - подаваш салама и се дърпаш, тя да гони. Тя не е проста и ако си й харесал, ще ти го покаже... *** - бол, но читави, стойностни мъже няма! Е, след като не те оцени и не те подгони, то просто и тя е проста като боклучавите мъже и те са си лика прилика с нея. Не те заслужава!

13

Анонимен

преди 5 години

Номер едно казва цялата истина за днешните мъже!!!!на 100%вярно!всичко друго е дрън дрън!

fallback