Снимка: pixabay
fallback

Всички ние имаме еротични сънища отвреме навреме и това е съвсем нормално. Секс сънищата често включват както хора, с които имаме интимен или друг вид контакт, така и абсолютно непознати хора.

След подобен сън се будим с желанието да разберем какво точно означава и има ли някакво друго послание, освен чисто сексуално.

Вижте какви са предположенията за значението на еротичните ни сънища според видни анализатори на сънища и психолози.

Не е задължително да е свързан със секса

Понякога в съня си се чувстваме сексуално привлечени към дадена личност, но всъщност според Лори Куин Лоуенберг, която е анализатор на сънища и автор на тематични книги, подобен сън говори за психологическа нужда от този човек. Според нея да имаш еротични сънища за някого не означава само, че си сексуално привлечен, но и също, че имаш нужда да си по-близък емоционално с този човек.

Ако сте имали по-задълбочен разговор със субекта от сънищата ви и това е довело до появата на по-интимен сън, не е задължително да сте влюбени, а просто имате интерес.

Показват ви какво губите в живота си

Подобни еротични сънища могат да оставят често усещането за недоизживяна емоция, нереализирана докрай връзка. Това обаче може да е ценен знак за вас, че изпускате нещо в живота си, което е време да наваксате и да му обърнете по-специално внимание.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До Метъл

преди 5 години

Сънищата ни често са изкривено отражение на действителността. Например в метъла често се срещат такива "създания" като в съня ти, или пък може просто да подскаже, че в християнското учение по-важни от иконите са чистите помисли и отдадеността на Бога. Разбира се, сънят ти може да означава нещо съвсем друго, а може би и нищо конкретно. Много е важно също кога си го сънувал, с какво впечатление си останал по време на съня, кога е сънуван - преди да се събудиш или малко след като заспиш.

7

Анонимен

преди 5 години

Естествено че не всичко е еротика - за р***поня еротикате е свързана с гепене!

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ай не ме занимавайте с проблемите на човеците, эная че са ceкс и пари!!!

fallback