Снимка: outnow.ch
fallback

Светът е пълен със самотни родители, отглеждащи децата си по една или друга причина. За самотните майки и бащи понякога е трудно да изградят следваща връзка в живота си заради децата.

Ако все пак сте се влюбили в мъж, който има деца и ги отглежда сам, трябва да имате някои неща предвид в случай, че решите да продължите връзката си.

1. Бройката на децата е от значение.

Колкото повече деца има човекът, с когото се срещате, толкова по-малко време ще има той за вас. Трябва да сте подготвени за това обстоятелство, ако сте твърдо решени да продължите да се срещате. От друга страна обаче, ако и вие имате деца от предишна връзка, това би било добър шанс да намерите приятелчета за тях в лицето на неговите малчугани.

2. Децата могат да са както ангели, така и демони.

Ако имате деца вероятно много добре знаете за какво става въпрос. Но ако нямате, бъдете подготвени. Децата могат да бъдат истински дяволи и да ви откажат по всевъзможни начини да продължите връзката с баща им, особено ако не могат да преглътнат ревността си. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Много си зле! Щом е самотен татко и си гледа детето, значи имуществото е дадено на него(ако са имали общо имущество).

10

ейт инчес хард ууд

преди 5 години

най-обичам майките, даже и тези със съпрузи, щото те са най-палави и търсят разнообразие, а мъжете им си нямат и идея!

9

Анонимен

преди 5 години

А смятате какъв мъж е той щом се грижи за децата си. Мъж мечта! Мъжете могат да имат три деца от различни жени и да са женени за четвърта. Но децата си не оставят.

fallback