Снимка: pixabay
fallback

Много двойки живеят в нещастен брак. Или единият партньор изпитва неудовлетвореност, или и двамата. Невинаги разводът обаче е опция. Някои продължават да живеят в липса на щастие, надявайки се нещата да се подобрят.

Повечето нещастни съпруги имат свои специфични навици, по които си личи тяхното емоционално състояние.

Опитват се да върнат старите чувства

В началото на връзката и брака са изпитвали любов, страст, вълнение, нетърпение да прекарат остатъка от живота си с човека, когото обожават. Злободневието, характерите, ангажиментите, трудностите в много случаи разединяват хората, карат ги да виждат неща, за които преди са били слепи.

Така постепенно чувствата охладняват, а хората се опитват да си спомнят как се е получавала химията преди.

Онова, което не могат да проумеят е, че миналото си е минало. С годините хората се променят, обстоятелствата се променят, животът върви напред. За да сме щастливи трябва да се адаптираме към настоящия момент, към тук и сега. Няма как да сме такива, каквито сме били някога.

Имат нереалистични очаквания

Повечето от щастливите брачни партньори имат реалистични очаквания от брака и живота си. Те не носят розови очила, приемат партньорите си с техните недостатъци и не се опитват да ги променят.

И обратното – когато човек фантазира за живот, приличащ на идилична приказка, нещата могат бързо да се объркат.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

Глупости!Ако не си пасват на характерите и са нещастни - или взимат живота в свои ръце или разкарваш партньора и толкова!Живота е твърде кратък,за да си губим времето с глупости!И си намираш по-добър партньор,с който си струва да живееш.

17

Анонимен

преди 5 години

До 16Виновни няма! Тя го оставя намира с нейните занимания той си се занимава."Внимавай какво си пожелаваш!" Както се казва. Да тя жената е "ужас" и започват да ти се случват ужасни неща. Нали ако кажеш тя жената е любящо същество и започва да получаваш невиждани ласки след 20 годишен брак. Всичко е в главата и собственото желание какво да бъде и как да е.

16

Анонимен

преди 5 години

Намира си любовник. Той поне не и говори така и дори и да му виси на врът той няма нищо против.

fallback