Снимка: pixabay
fallback

Слабостите в емоционалното поведение или различните физически дисфункции винаги подсказват за дисбаланс в тялото.

Той често е свързан с някоя от 7-те чакри. Дали вашите чакри се нуждаят от повече баланс и как да го направите, вижте в следващите редове.

Небалансирана коренова чакра (намира се между ануса и половите органи)

Хранителните разстройства, прекомерната негативност, повишената алчност и неконтролируемите чувства на несигурност са общи признаци за небалансирана коренна чакра.

Ребалансирайте основната си чакра заобикаляйки се с червен цвят, взимайте топли и продължителни душове/вани, разхождайте се повече из природата, медитирайте и се отдайте на йога.

Небалансирана сакрална чакра (намира се между пъпа и срамната кост)

Невъзможността да видите себе си като привлекателна личност, ревност, болести свързани с половата система, безплодие са едни от най-големите показатели за небалансирана сакрална чакра. Може да намерите равновесие чрез оранжевите багри, медитация и като включите в менюто си портокали, пъпеши, кокосови орехи и други сладки плодове.

Не на последно място е добре да се заобиколите с елемента вода, която да ви помогне да елиминирате негативните емоции. Добра идея я да се разхождате по-често край езера, море, водоизточници.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 6 години

Как да се свържа с вас и колко струва ?

21

Сенсей

преди 6 години

Всеки който иска да се занимава с йога, нека ми се обади, имам 8 дан, фън-шуй, чакра, и правя чудеса с болки в кръста, като ги лекувам, с праз,

20

Анонимен

преди 6 години

Йогите са лъжци и лицемери, болни неадекватни хора с безумно високо самочувствие! Сектанти!!!

fallback