Снимка: Pixabay
fallback

Всяка професия е различна и има специфични изисквания, но все пак повечето ръководители търсят сходни качества и умения за работа в своите служители. Можете да се избавите от излишния стрес в работата, ако сте наясно с очакванията, които работодателят ви има към вас. А част от тях съвпадат за почти всички шефове.

Бъдете постоянни

Съвсем нормално е да имате пикове и спадове на вашата продуктивност в работата, но най-добре е да се опитате да поддържате едно стабилно ниво на представяне. Шефът да знае, че може да разчита на вас и вашия баланс в изпълнението на задачите.

Гледайте голямата картина

Преди да напишете някой гневен имейл до шефа или някой колега, помислете дали можете да разрешите проблема си сами, без чужда намеса. Опитайте се да видите голямата картина, целта на компанията, преди да предприемете разговор с ръководството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

В резюме - ближете з...ка на началника и той ще ви купи колело, ама друг път.

8

Работник

преди 6 години

Единствения начин да впечетлиш шефа е като го завлечеш.

7

За шефове

преди 6 години

10те стъпки, с които ще впечатлите работниците си:1. Плащайте заплатите винаги на точна дата.2. Осигуровки на цялата заплата.3. Избягвайте извънредното работно време.4. Винаги плащайте по закон извънредното работно време5. Никога не крещете, не заплашвайте и не раздавайте заповеди като някой офицер.6. Не искайте от работниците да нарушават законите или да вършат неморални неща.7. Не товарете работниците с работа, която н им влиза в договорените задължения8. Не създавайте интриги в екипа

fallback