Снимка: pixabay
fallback

"Ще има винаги нещо старо през новата година!" – неизвестен автор

Съгласни ли сте с тази мисъл? Въпреки че има нещо вярно в нея, винаги е добре да оставим каквото можем в годината, която сме изпратили. Лоши мисли и нагласа, да се разделим с негативните хора, със страха да бъдем себе си и т. н.

Макар винаги да започваме новата година с планове, понякога се случва да не им дадем шанс да се осъществят, защото все още живеем в миналото. Вижте няколко сигурни знака, че все още се намирате в 2017.

Страхувате се от това, което новата година ще ви предложи

Новата година идва с толкова много несигурности, а изненадите невинаги са така очаквани. Почти всеки се страхува от несигурността. Помислете дали всичко, което ви се случва е неизвестно? Голяма част от събитията са предвидими, очаквани.

Вярвате, че новата година няма да е толкова успешна като 2017

Постигнахте ли успехи през изминалата година? Вероятно е имало събития, които са ви накарали да се почувствате удовлетворени, завършени. И докато се страхувате, че в новите 365 дни може да не повторите успехите си, всъщност пропускате много възможности да надминете резултатите си от 2017.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Гледаш го черпиш го уважаваж го ми какво иска е това е простолюдие

11

Анонимен

преди 6 години

То от средата бе живяло в гората и иска акъл ми то затова сме на това ниво и понеже не са обърнали внимание на културата затова е така гледаме умно присмиващо се всички сме две те шест

10

Анонимен

преди 6 години

То приятелю като са гледали един интерес се пита поставяли ли са се от отсрещната стена не щом се толерира простото така е

fallback