Снимка: pixabay
fallback

Оралният секс може да има огромна тежест във връзката. Той създава максимална близост между партньорите. Ако и двамата харесвате получаването и даването на орални ласки, това означава, че сте в хармония с интимността си.

Но немалко двойки се сблъскват с проблем относно оралния секс, най-вече когато единият партньор го предпочита, другият – не. Някои двойки постигат консенсус като успяват да открият други задоволителни начини да си доставят наслада. Ако е налице подобно съгласие във връзката, то не би трябвало да създаде проблем или да накара някого от партньорите да се чувства сякаш нещо му липсва.

Ако обаче за единия от партньорите пренебрегването и избягването на оралния секс е незадоволително, тогава има проблем.

Някои хора се чувстват сякаш са извън тялото си по време на орален секс, пише stylecaster. Възбудата и усещанията при оргазъм, които оралният секс им носи, не могат да се постигнат при друг вид стимулации – чрез полов акт, докосване или секс играчки.

Именно заради това се появяват и проблеми във връзката и интимността.

Други хора пък свързват оралния секс с духовната интимност. По този начин те се свързват на по-дълбоко ниво с партньорите си. За тях оралната любов е важна и в този емоционален аспект.

Домина Франко, писател, сексуален учител и треньор, който изучава човешката сексуалност повече от 20 години, споделя през онлайн изданието She Knows някои съвети, които хората с подобни проблеми да следват в подобни ситуации.

Какво да правите, ако харесвате оралния секс, но партньорът ви не?

Говорете за това колкото се може по-скоро

Не отлагайте трудния разговор, защото при по-нататъшно задълбочаване на връзката това може да се окаже непреодолим проблем. Франко смята, че трябва да разговаряте по начин, който не кара партньора ви да се чувства така, сякаш е подложен на натиск. Това би утежнило нежеланието за орален секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Joko

преди 6 години

До 25 годишенНе ставало... Става, става, но си още много зелен !

18

Анонимен

преди 6 години

Не използвайте за мазане течен шоколад, защото няма да може да се вреди от децата!

17

===

преди 6 години

До Анонимен 15 Не миришат всички,миришат само мърлите тези който не са много чистоплътни и се дават на всеки срещнат ***.2-3 пъти дневно да се къпят,да се подмиват след всяко ходене до тоалетна и да си правят промивки на вагината с специални помпи също и да се бръснат!

fallback