Снимка: maxpixel

Щастието винаги е избор! Не така мислим, когато сме претърпели поредното любовно разочарование. По-лесно ни е да се самосъжаляваме, да страдаме дълго, докато изпускаме възможността да бъдем щастливи и да срещнем точния партньор за нас. Ако и вие се намирате в труден период, вижте 5 мантри, които ще ви помогнат да продължите напред. 

1. Не съм сам.
 
Всеки губи хора, към които изпитва силни емоции. Това е част от пътуването, в което откривате вашата вътрешна сила. Ще намерите нови приятели, хора, на които да разчитате, а кой знае – скоро може да срещнете и нова любов.
 
2. Това, че сте тъжни е част от процеса на растеж.
 
За да продължите напред е важно да се освободите от вашите чувства. Поплачете си, говорете с близки за емоциите си, напишете ги на лист хартия. Но в никакъв случай не се самосъжалявайте. Усетете вашите емоции, преодолейте ги, но си поставете срок, в който да станете и продължите напред. Срок, който да не е повече от 2 – 3 седмици.
 
3. Мога да контролирам собствените си действия.
 
Толкова много тъга, гняв и омраза, чувство на неудовлетвореност, че не можеш да промениш нещата. За съжаление не можем да контролираме потока, наречен живот, не и във всички случаи.  
 
Това, което се е случило, не може да бъде отменено. Когато търпим любовно разочарование често действаме прибързано. Тогава трябва да се научим да контролираме своите реакции.

Още по темата прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase