Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пречи ли еманципацията на жените? В студиото на "Околосветско" психологът Мадлен Алгафари говори за постоянната борба между мъже и жени.

Къде се крие силата и живеем ли в "мъжки времена"?

Повече за социалните роли и нуждата от емоционално равновесие на сила и слабост вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

балкатжи йово

преди 6 години

някои жени у нас и в европа премного се еманципираха, че ще се затрие нацията ни,ромките не са еманципирани, но имат по пет деца, а наша пена-едно до две, албанката в косово след 60-те години раждаше по шест деца и така завзеха косово.Жената е създадена да ражда и отглежда деца.У нас повечето жени много участ, а не раждат рано, това е пагубно за българщината, на образована българка да се плаща поне пет пъти повече от необразованото айше.Обрязованата жена да има слугиня.

8

Анонимен

преди 6 години

Споко ве!!! Арабите ще оцелеят в Германия!

7

Анонимен

преди 6 години

Аз бойкотирам от тази година този *празник*! Откакто разбрах за джендърската зараза в чиято основа лежи феминизма, се отвратих от женската олигофрения довела ни до извратената джендърска конвенция, гей-оскарите наскоро и други либерални бълвочи! Жените затриват европейската цивилизация с еманципирането си! Мюсулманите нямат подобни проблеми, щото при тях еманципация и феминизъм не вървят! И тях ще ги има докато съществува света, а ние скоро ще изчезнем точно заради нашите еманципирани женички!!

fallback