снимка: pexels

Личността на човек прозира не само през думите и действията му, но и чрез нещата, които харесва. Един неподозирано голям показател за това колко уравновесени или нервни сте, за това дали сте сприхав човек или балансиран събеседник, от когото всеки иска съвет, е домът ви.

Мястото, където човек живее, носи неговия дух. Може да звучи учудващо, но това дали жилището ви е подредено, мръсно, разхвърляно или обзаведено с определени цветове, може да разкрие повече за личността и характера ви, отколкото предполагате.

Ето какво говорят отделните части на вашия дом за вашето "аз":

Вратата казва

Според експертите, ярките цветове на входната врата, които човек избира, подсказват за липса на страх. Хората, които имат например червена външна врата, са хора, които не се страхуват да се конфронтират, да заявят себе си, да се сблъскат с чуждото несъгласие.

Онези със синя врата например обикновено са спокойни. Зеленото пък е знак за човек, който обича традициите и е консервативен последовател на семейните ценности, пише rd.com.

Вашите шкафове казват

Детайлно ориентираните хора, които обичат всичко в работата им да е подредено обикновено имат разхвърляни шкафове и чекмеджета вкъщи. Обратно – онези, които се вглъбяват излишно в подреждане по цветове на дрехите и вещите в шкафовете си имат злощастието да водят тотално объркан и неподреден живот.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase