Снимка: pixabay
fallback

Дори партньорът ви да е ваш най-важен приоритет във връзката, той или тя може да не се чувства по този начин.

Причина за това могат да са някои видове поведение, които вредят на връзката и оставят погрешно впечатление у партньора.

Човек често не си дава сметка, че може да навреди на отношенията си с партньора чрез поведението си. Повечето хора отдават най-голямо значение на изневярата, лъжата, липсата на близост, тайните като причини за разруха във взаимоотношенията.

Има обаче много други причини, които саботират връзката. Кои са те?

Правите телефона си приоритет

Телефонът, разбира се, е просто пример за игнориране на връзката. Ако обичате да се потапяте в света на технологиите и социалните мрежи през повечето време, докато сте с партньора си, той ще се отдръпне от вас, смятайки, че не се интересувате от него.

Ревнувате

Ревността е проява на чувства, привличане, отношение към партньора. Ако е в рамките на нормалното, няма проблем, защото всеки изпитва лека ревност. Проблем се появява, когато ревността добие огромни размери и започне да се превръща в преследване, дебнене, изопачаване. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Неа

преди 6 години

Нямам телевизор в спалнята от 11 години :)

9

естет

преди 6 години

Обстановката е много важен елемент. Някои си мислят, че четири стени, спалня и нощни шкавчета с нощни лампи са ОК. Не, че не са, но това е пълна скука. Ако от скоро си с мацката е ок. Спор няма в това, защото време за друго и без това няма, защото гледаш да си все вътре. Връзката обаче, ако е от дълги години се искат и други гъдели.

8

естет

преди 6 години

В спалнята имам не телевизор, а 120 инчова видео стена с 3Д проектор от висок клас с класна система за домашно кино 7.2 и чудесни тонколони, които правят звука жив все едно си в центъра на нещата. Няма нищо по-прекрасно да си с любим човек и да изгледате някой чудесен филм или се насладите на любима музика с чаша шампански или вино. Светлината е е няколко вида и е контролирам с дистанционното. Скритото ЛЕД осветление мога да му променям цвета според настроението и нагласите. Дали е зле...

fallback