Снимка: pixabay
fallback

Хороскопът за месец март 2018 обещава ярки промени в различните сфери на живота. Но на повече късмет ще се радват онези представители на зодиака, които мечтаят да срещнат истинската любов. Когато става въпрос за кариерата е важно да не забравяме и за личните си интереси.

През март е възможно да има за някои и подобряване на финансовото състояние. Но за да се случи това ще трябва да имаме точни планове, по които да се движим.

Тези, които са били тъжни през цялата зима, дълго в самота, ще се радват на романтика през пролетта и ще се къпят в любов като в топъл океан. Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Жената Овен

Дамите родени под знака на зодия Овен ще имат възможността да спечелят повече пари през този месец. В работата е възможен напредък, макар и минимален. Всичко това е в основата на бъдещето. В личния живот е възможно да имат разногласия с любимия човек. Ще трябва да коригират действията си според конкретните ситуации. Не на последно място е добре да обърнат повече внимание на здравето си.

Жената Телец

В първите дни на новия месец любовните емоции може да не са така интензивни, но за щастие това ще се промени към края на месеца, когато с нова сила ще ви накарат да се развълнувате. Романтични срещи, вечери, забавления. Жените родени под знака на зодия Телец е добре да се погрижат за здравето си. Възможно е да има общо неразположение. Въздържайте се от преяждане и балансирайте диетата си по-добре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Бандит

преди 6 години

До Анонимен 2За да види какво му е подготвила жена му...

2

Внимание

преди 6 години

съчинени глупости, било за жени!

1

Анонимен

преди 6 години

само лъжи

fallback