Снимка: alightworkers.com
fallback

В живота на всеки от нас има по нещо което не върви, без значение дали полагаме или не усилия да го подобрим. Много е възможно например ако не ви върви в любовта, това да е карма от предишен живот, която трябва да разрешите през този жизнен цикъл.

Днес споделяме един интересен тест, който ще ви покаже каква е кармата ви от предишен живот и как да я разрешите. Пред вас има три звезди. Изберете една и вижте какво показва резултатът.

Звезда 1 – Да бягате от нездравословни връзки

В минал ваш живот, повечето време сте прекарали сами, изолирани, чувствайки се изоставени. В настоящия ви живот взаимоотношенията са много важни за вас и вие сте готови да направите всичко възможно, за да предотвратите самотата. Това може да се отнася за любовта, връзките с колеги, приятели, роднини.

За съжаление виждате само положителните страни в хората, не и техните отрицателни качества. Често се борите за взаимоотношения, които само ви нараняват, от страх да не бъдете самотни. Ето защо е добре да се научите да разпознавате предупредителните знаци, които ще ви спестят в бъдеще болка и разочарования.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Човек, който вярва на шизофреничните тъпотии в библията твърди, че който знае, че има прераждане е психично болен!!!Тук било весело, не знаех!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Предишен живот ли? Не ме карайте да се смея! Къде прочетохте в бибилията за някой който се е преродил? Прераждане има само в главите на психично болните! Човек се ражда само веднъж и веднъж умира. Това как ще го изживеете този живот всеки сам си избира. Дали ще сте вярващ атеист или айдук пак сами си избирате. Тези които са се родили са ударили шестица от тотото щото бащите им можеше да ви изхвърлят на ръчна. Затова ценете живота вярвайте в Бога и силата която вие създала!

14

Анонимен

преди 6 години

До 12Тя е жена, но днес е в образ и не я слуша главата. Но не се знае в чий образ е. Такава става. Дзевер! Просто страшна за четене и за гледане. Ужас!!!

fallback