Снимка: outnow.ch
fallback

Мъжете и жените са наистина различни по природа. Науката го е доказвала многократно, продължава да го прави и в момента. Изследванията за характера и особеностите на мъжете и жените винаги представляват интерес, тъй като пълното взаимно разбиране на двата пола все още е в сферата на мечтите.

Сайтът Bright Side е събрал няколко интересни и любопитни факта за мъжете и техните особености, различаващи ги от жените. Ето кои са те.

Мъжете виждат кошмарите си като истински катастрофи

Смърт, здравословни проблеми, психологически терзания са повод за поява на кошмари у повечето от нас. Но учени от Университета в Монреал установяват, че мъжете изживяват много по-трагично тези кошмари в сравнение с жените.

Три неща не можем да пренебрегнем – храната, секса и опасността

Мъжете винаги се навеждат да вдигнат предмет, а не клякат

За разлика от тях, жените инстинктивно предпочитат да клекнат, за да посегнат към падналия на земята предмет.

Мъжете харесват жени със здравословно тегло

Проучванията показват, че ако сте жена с прекалено слаба фигура и изпито лице, мъжете подсъзнателно ще ви възприемат като нездрава и ще предпочетат някоя дама с по-сочни форми.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Щерю

преди 6 години

Тази статия е писана от мъже, а те лъжат много...

2

Анонимен

преди 6 години

Възможно е мъжете в Монреал да лъжат 2 пъти повече от жените, но не го вярвам. Никой не лъже повече от жените в Монреал. А е възможно процентра на лъжещите същества от мъжки ФИЗИОЛОГИЧЕН пол да са повече в региона, но нека не забравяме, Монреал е столица на гейската общност в северна америка. Там джендърите са повече от нормалните. Повечето хора имат по 1 - 2 развода. Морални е силна дума, ако трябва да определяме местните. Особено жените им.

1

Браво!

преди 6 години

Най-после някой да каже истината в прав текст - МЪЖЕТЕ ЛЪЖАТ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕНИТЕ !!!И обърнете внимание, не го твърдят "учените" от БАН, а тези от Университета в Монреал.

fallback