Снимка: pixabay

Според Менса (най-голямото, най-старото и известно дружество на хора с висок коефициент на интелигентност в света), гений е някой, който има 98 или над този брой точки на теста за коефициент на интелигентност на дружеството или друг стандартизиран тест за интелигентност.

Но гениите не са само високоинтелигентни. Вие бихте могли да сте креативен гений, което означава, че мозъкът ви е способен да намира решения, които другите не успяват.

Това може да е добра новина за вас, защото проверявайки хороскопа си, може да се каже, че сте именно от тези зодиакални знаци, представители на креативните гении.

Вижте кои са те в следващите редове.

Зодия: Водолей (21 януари – 19 февруари)

Представител: Волфганг Амадеус Моцарт

Представителите на този зодиакален знак преценяват всяка информация, която достигне до тях и филтрират полезната от излишната по фин начин. Те имат способността да се дистанцират от проблемна ситуация, за да успеят да се концентрират в намирането на решение за нея.

Известни са със своите балансираност, хладнокръвие и иновативност.

Освен това са много широко скроени, способни да приемат всевъзможни идеи и концепции. Много често Водолеите търсят алтернативни решения на дадени обстоятелства и не се примиряват лесно с общите порядки. Не се съгласяват да признаят някакво убеждение, докато самите те не се уверят в него лично.

Зодия: Дева (23 август – 22 септември)

Представител: Майкъл Джексън

Девите се интересуват от широк спектър теми и научни течения. Живо се вълнуват дори от неща, които другите не забелязват или приемат за даденост. Ако за даден проблем няма решение или обяснение, Девите са в състояние да измислят собствен отговор за него, и то логичен. Те обичат да решават нерешими задачи и да поправят счупеното с лекота. Девите мислят непрекъснато и създават неща, мнения, решения.

Повече за зодия Дева и останалите гениални знаци може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase