Снимка: pixabay
fallback

Не може без правила във връзките. Те са необходими, за да оцелеят хармонията и любовта. Правилата са нужни, просто защото на човек изначално му трябват граници, в които да се вмества. Така функционираме. Иначе се самозабравяме.

Но въпреки всичко това, има някои правила, които абсолютно и безапелационно трябва да нарушите. За доброто на връзката ви е да не следвате подобни стереотипи.

Правило: Трябва да си себе си и да се държиш неподправено естествено, когато си с партньора

Грешка! Колкото и да ви се иска да сте напълно искрени за всичко, което мислите, не сте. Време е да си го признаете. И така е по-добре, защото все пак има някои неща, които човек задължително трябва да запази за себе си. Също така е добре да се научите да потискате гнева си в дадени моменти.

Правило: Сексът винаги трябва да е за взаимно удоволствие

Цялостно погледнато, разбира се, е задължително и двамата партньори да са сексуално задоволени във връзката си. Това обаче не означава, че всеки път трябва да играете една и съща любовна игра отново и отново. Доста бързо ще ви омръзне. Давайте си наслада понякога без да очаквате нещо в замяна. По-забавно е.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

заради брака

преди 6 години

балък не е мъжът който прощава на жена си ,,залитанията,, а много влюбен дълготърпелив мъж жената го оценява рано или късно заради любовта му такива мъже не се срещат често

31

Анонимен

преди 6 години

До БандитТова е женската гледна точка.За мъжът няма по-срамно нещо от това да му изневери жената.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Едно е да се гласи както обикновено,друго да си смени изцяло прическа,гардероб и така нататък.А аз не съм ревнив-дал съм й на жената пълна свобода да ходи,където поиска.Само съм й казал,че ако ми изневери всичко приключва.Край.Това означава,че ме е предала.А как да живея с човек,на когото не мога да имам доверие?Жени много-и разведени,и стари моми.Само чакат някой като мен да им звънне.Така че жената си прави сметката.

fallback