Снимка: pexels

Ако диамантите са най-добрите приятели на жените, то тогава кристалите са крилете на късмета за нас. Има много и различни кристали, които са все красиви. Всеки кристал носи своята уникална енергия.

Има такива, които привличат късмет, богатство, просперитет, не са малко и тези, които привличат любовта. Така например розовият кварц е не само едно нежно бижу, но е смятан за камък на любовта.

Без значение дали се намирате във връзка или търсите вашата любов, вижте кои камъни е добре да имате в живота си, за да привлечете Купидон.

Перли

Перлата символизира чистота и красота, състрадание, защита и любов. Когато се носи като бижу, действа успокояващо на притежателя си.
Когато ви предстои любовна среща не забравяйте да носите перли. Култивираните такива са на достъпни цени и може да ги намерите в много бижутерски магазини.

Гранат

За този красив камък с наситен цвят е известно, че стимулира сексуалното желание, подобрява женствената чувственост, подобрява настроението.
Огненият цвят на граната символизира страст, вдъхновение, любов и романтика. Носете го като бижу или го поставете в спалнята си като декорация. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase