Снимка: pixabay

Всеки от нас понякога си е представял своите старини. Не знаем дали представите ни ще съвпаднат с действителността, но едно е сигурно – правейки тогава равносметка за живота си, ще съжаляваме за много неща. Вижте кои са и не забравяйте, че все още имате време да ги поправите.

Не се грижите за кожата си – Бръчките, пигментираните петна, се дължат не само на нашите гени и външните фактори. Лошите навици, ежедневното пренебрегване на грижите за кожата, допринасят за нейното бързо стареене.

Пропуснали сте възможността да направите нещо навреме – Ако имате възможност да направите нещо, за което мечтаете сега, не пропускайте. Не се знае дали ще има и друг такъв щастлив шанс.

Не се интересувате от вашето здраве – На 20 всичко изглежда лесно, фигурата ви е хубава, хапвате всичко, което си поискате, метаболизмът ви е бърз, пиете, пушите, отделяте малко време за спорт. Годините минават и един ден ще осъзнаете, че сте били немарливи към здравето си. Започнете промяната сега, посещавайте редовно рутинни прегледи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase