Снимка: pexels
fallback

Мъжете обикновено са по-настъпателни, когато стане дума за секс. Свикнали сме да са винаги готови да скочат в леглото. Само да погледнат голо бедро, докато жената се съблича и градусът се повишава.

Жените са тези, които по-често са склонни да отказват секс. Причините най-общо казано са две – психическа и хормонална. Жените правят секс емоционално, докато мъжете са по-първични. Ако нещо ги тревожи или не са в настроение, много по-вероятно е да откажат секс.

Хормоналната система на жените е доста по-сложна от мъжката. Концентрацията на полови хормони се изменя доста през целия едномесечен цикъл на менструацията, заради което колебанията в либидото са налице. Освен това нивата на тестостерон при жените са съвсем минимални.

Но голямата тревога за повече жени настъпва, когато мъжът им започне да ги отблъсква. Защо отказва секс? Възможно ли е причината да е само една – „не ме обича вече“?

Причините са много и най-разнообразни. Ето някои от тях:

Финансови проблеми

Когато мъжете не са финансово стабилни, това ги разклаща психически. Те губят интерес към секса, към любимите си занимания, към храната.

Прекалено много разсейване

Мъжете обичат да гледат телевизия, да се ровят в интернет, да играят компютърни игри, да се занимават с различни джаджи. Изобщо, те са си големи непораснали деца. Ако живеете заедно е много по-вероятно покрай всички тези разсейващи занимания партньорът ви невинно да се откъсне от желанието за секс временно. Обикновено това не застрашава връзката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

мъж

преди 6 години

Все трябва да ви е вътре на вас, пък ако не- чудо !

8

Анонимен

преди 6 години

До Неа до 5Жените се кефят когато мъжете им са*** и знаят, че другите жени също ги харесват. Това е на подсъзнателно ниво.

7

Коча

преди 6 години

Както е казал поета: "На станал лесно се сяда". Защото долната глава има собствено мнение, не е джентълмен - не става за всяка.

fallback