Снимка: pixabay
fallback

Щастието е избор. Бъдете себе си, следвайте целите си. Имайте смелостта да признаете страховете си, поне пред себе си, грешките, когато не сте постъпили правилно, бъдете уверени, когато ви трябва помощ и достатъчно мъдри да я приемете, когато ви я предлагат.

За да бъдем щастливи трябва да започнем още днес да поемаме отговорност за собствените си удовлетворения. Така например, ако сме любезни с хората, помагаме на някого в нужда, ние ставаме по-щастливи, дори често да не го осъзнаваме.

Вижте 6 избора, които ще променят усещанията ви

Изберете да бъдете най-доброто, което можете да бъдете

"Успехът и щастието са спокойствие, което е пряк резултат от удовлетворението ви, знаейки, че сте положили усилия да направите всичко възможно, за да станете най-доброто, което сте способни да бъдете" – Джон Дърдън

Никога не се опитвайте да се сравнявате с други. Вместо това се опитайте да постигнете най-доброто. Ако все пак искате да се сравнявате, направете го с ваша по-ранна версия, докато надграждате възможностите си.

Изберете да сте около подходящите хора

Прекарвайте времето си с добри хора, които са умни, успели, позитивно настроени към живота. Взаимоотношенията трябва да ви помогнат, да не ви навредят. Заобиколете себе си с хора, които отразяват човека, който искате да бъдете.

Изберете приятели, с които се гордеете, хора, на които се възхищавате, които ви обичат и уважават. Животът е твърде кратък, за да прекарвате време с хора, които изсмукват щастието и положителната енергия от вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

Това са глупави понятия не искам да бъда , нито щатлив , нито нещастен , искам нормален..

16

Стамен

преди 6 години

Михаелче, кажи ми човек как да избере да бъде щастлив след като реално няма право на избор, защото бива потъпкван всекидневно от законодатели и работодатели .

15

Анонимен

преди 6 години

До 8 - Такива хора биват игнорирани и ги молят да напуснат. В края, всеки му е ясно, че плюеш отрова и никой не иска, да се занимава с теб.

fallback