Снимка: alightworkers.com
fallback

Пред вас има 4 карти с красиви жени. Зад всяка една от тях се крие по нещо интересно свързано с бъдещето. Изберете карта и вижте какво ви очаква.

1. Очакват ви любовни приключения.

Съвсем скоро в живота ви ще се появи романтика. Ако вече имате любим човек до себе си, бъдете сигурни, че ще се радвате на неговите грижи и внимание. Във връзката ви ще започне нов романтичен период. Необвързаните няма да бъдат още дълго самотни, защото скоро в живота им ще се появи любов. Бъдете отворени към света.

2. Море от цветове.

Тъгата ще изчезне от живота ви. Ще имате чудесна възможност да започнете нещо ново, интересно и непознато за вас досега. Ще откриете неща, които дори не сте знаели, че съществуват. Не се страхувайте да експериментирате – ще успеете!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

разочарование

преди 6 години

Очаквах го!Мъжът с голямото сърце, с голямата разтворена кесия..А вместо туй дарих с детепияница, развратник и циция

4

Анонимен

преди 6 години

Михаелче, обади ми се, заедно да разглеждаме картините на Алфонсо Муха и да обсъдим творчеството му на чашка коняк и уютна атмосфера ;)

3

Анонимен

преди 6 години

Чиста фалшификация в Библията е че Бог е против окултното. Против фалшивите всеможещи е. Окултното ни помага да видим новата им премяна. Та затова те внедряват своя фалш дори в Библията.

fallback