Снимка: Reuters

Да ти изневерят е болезнено. Да си изневеряващият и да те хванат в лъжа е не по-малко сложно и трудно за преодоляване от това да понесеш изневяра от партньора си.

Връзката е подложена на сериозно изпитание след една афера. Въпросът е какво да правите, ако са ви хванали в изневяра. Как да продължите напред с връзката си и как да се отнесете към себе си и партньора си?

Признайте вината си

Да отричате и да се оправдавате е най-грешното нещо, което можете да направите пред партньора си. Това само ще доразруши връзката ви и ще направи партньора ви още по-ядосан и гневен.

Приемете реалността, че сте хванати в крачка и признайте цялата си вина. Понесете гнева и се опитайте да възприемете гледната точка на половинката си в този труден момент.

Решете с кого в крайна сметка искате да останете

От вас зависи към коя връзка ще се насочите. Ако искате да поправите счупените си взаимоотношения с партньора ви трябва да насочите всичките си усилия в тази посока. Въоръжете се с търпение и големи количества философски подход, с помощта на които да избистрите по-нататъшните си отношения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase