Снимка: pixabay
fallback

Нова година, нови надежди за повече успехи, късмет и... любов. Без всичко друго можем, но не и без любовта. Започваме нов цикъл, в който е добре да направим равносметка за много неща. Новото начало е свързано с промени, които могат да подобрят значително живота ни. Как да намерите любовта през 2018-а година ви съветва лайф коуч Ева Кулева.

Нека нейните 10 съвета поставят началото на едно ново и вълнуващо пътуване в любовта.

1. Медитирай

Медитацията е моята религия. Тя помага на ума ни да се освободи от трудностите и да свикне с яснотата, спокойствието и задоволството. Не е нужно да имаш предварителни познания. Всеки може да успокои тялото и ума си. Свали си безплатно телефонно приложение и започни още днес.

2. Води си дневник

За да създадеш пълноценна връзка с друг човек, е нужно първо да се свържеш със себе си. Отделяй по няколко минути всеки ден и споделяй как се чувстваш. Пиши си похвали, благодарности. Описвай хубавите неща от деня.

3. Създай и поддържай баланс между основните сфери в живота си – грижи за здравето, професионално развитие, финансово благополучие, общуване с приятели, забавления и почивка, личностно развитие, любовен живот. Често се фокусираме в една или две от тези сфери и губим баланса. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

олеле

преди 6 години

много е смешно когато този който ти дава такива съвети, предимно преписани от някъде, е просто дебел и самотни(а) лайф коуч

5

Бандит

преди 6 години

Любовта не се търси,тя те намира.Сиреч това,което трябва да дойде при теб,ще дойде само...другото е изнасилена работа

4

Анонимен

преди 6 години

Мъжете винаги ли настръхват покрай тях като мине/или като се заговорят със засукана мацка?

fallback