Снимка: unsplash
fallback

Оптимистите са чудни хора. Винаги намират начин да погледнат от добрата страна. Имат толкова много енергия за нови и нови приключения.

За някои хора общуването и връзката с енергичен оптимист, изпълнен с желание и страст, може да е изтощително. Не всеки би се справил с тяхното обаяние и шантавост.
Ако любимото същество до вас е вечен оптимист, ето какво трябва да знаете за тях:

1. Те не разбират и не толерират постоянния негативизъм.

Оптимистите имат различно усещане и виждане за живота. Тяхната нагласа изключва мрънкането, недоволството, безсилието. Винаги намират начин да се справят, дори когато ситуацията изглежда безнадеждна. Заради това ненавиждат и сурово осъждат недоволството и негативизма. Просто не го приемат.

2. Те имат невероятни количества енергия.

Неизчерпаемите им ресурси за вършене на работа, поемане на ангажименти, енергията им за забавления и пътуване са удивителни. Дори след изтощителен работен ден могат да пожелаят от партньора си да ги заведе на клуб. Така възникват и разногласията. Те просто не разбират, че някой може да се чувства изморен. Ако откажат да правят нещо, то е защото просто не искат, а не защото нямат сили. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

123

преди 6 години

Тази статия е написана за мен!

5

МaйМyнaтa

преди 6 години

До 4Кой е тоа де го толко чакаш ***, що и аз чскам една мъpлa. Де дойде и се прай че идва заради други, смени всичките бг. регистрации на коли. Ама това е друга тема! Ти кой чакаш, и ако ти омръзне да го чакаш като на мене...дай мислиме нещо!?!!Весела коледа, и късмет на всички!

4

МaйМyнaтa

преди 6 години

До 4Кой е тоа де го толко чакаш ***, що и аз чскам една ***. Де дойде и се прай че идва заради други, смени всичките бг. регистрации на коли. Ама това е друга тема! Ти кой чакаш, и ако ти омръзне да го чакаш като на мене...дай мислиме нещо!?!!

fallback